Pegasus Mail & Mercury

Welcome to the Community for Pegasus Mail and
The Mercury Mail Transport System, the Internet's longest-serving PC e-mail system!
Welcome to Pegasus Mail & Mercury Sign in | Join | Help
in
Home Blogs Forums Downloads Pegasus Mail Overview Mercury Overview Wiki

Browse by Tags

All Tags » attachments   (RSS)
Showing page 2 of 4 (31 total posts)
  • Issues with Pegasus 4.52

    Since upgrading to version 4.52 of Pegasus Mail I have discovered a number of issues that I believe are bugs.I am runing Windows 7 (hence the upgrade) and have multiple users configured within Pegasus.1.  I do NOT install Pegasus in the default location of C:\Pmail rather I have Pegasus installed in U:\Pmail.  The U: drive is a virtual ...
    Posted to Pegasus Mail Community Support (Forum) by agsteele on March 12, 2010
  • Re: Attachment problem

    I did. Is there anything you suggest I should do once I reach Tools | Internet options | General?  To repeat:  everything seems to be working normally, except the sending of messages with an attachment doesn't go through; and there is no error message.
    Posted to Pegasus Mail Community Support (Forum) by Tbilisi on February 16, 2010
  • Re: Attachment problem

    The answer to both questions is ''no.''  No message with attachment goes through, and there is no trace of any of them.
    Posted to Pegasus Mail Community Support (Forum) by Tbilisi on February 15, 2010
  • Attachment problem

    I'm using Pegasus 4.51 (June 23 2009) under Windows XP.  Everything was working fine until a few days ago.  Since then, messages without attachment that I send go through, but messages that do have attachments don't go through.  I have not changed any of my settings.  Any help?  Thanks.
    Posted to Pegasus Mail Community Support (Forum) by Tbilisi on February 14, 2010
  • PDF attachment content-type

    New to the community, sorry if answer is known. First, thank you very much for Pegasus and this community. OK, my question. When I attach a PDF to a mail message, it is send with the headers (raw view, the part of my interest in boldface): Content-type: Application/Octet-stream; name=''mm3.ponente.pdf''; type=AcrobatContent-disposition: ...
    Posted to Pegasus Mail Community Support (Forum) by DiusKa on November 13, 2009
  • Mercury32 Attachments

    How do the attachments in Mercury32 work? by this I mean if you open the a message I cant see a reference to the attachment, where are the attachments stored? I tried looking in the help about attachments but it mainly mentions filtering. I know you can add filtering rules to save the attachments but other than this I don't know much about the ...
    Posted to Mercury Community Support (Forum) by bikeboardsurf on August 21, 2009
  • 'Reconnecting' to disconnected mailbox, and another 'attachment timeout' glitch query.

    I've used Pegasus ever since I started 'netting back in 199#, never had any problem, and don't want to change (especially to any prog that doesn't let you review and delete mail on the server).  So well has the prog functioned that I until now I never had the need to look for assistance, so didn't realise (or expect that) this ...
    Posted to Pegasus Mail Community Support (Forum) by HarryP on July 31, 2009
  • Attachments Extraction

    I'm using P mail since early 90's and collected some 10000 mails with all kind of enclosures & attachments I wonder whether there is a possibility to extract automatically all of these& store themin there format I've searched faqs & knowledge base thanks for an answer or a link
    Posted to Pegasus Mail Community Support (Forum) by Bender123 on May 6, 2009
  • Attachments getting lost (deleted)

    Not sure if this is a Pegasus problem but a process of elimination is pushing me that way. Some attachments sent with emails are getting deleted and replaced with a text message along the lines of: This section of the message has been deleted. It originally contained the following data: Content type: application/msword Content description: ...
    Posted to Pegasus Mail Community Support (Forum) by radiorichard on January 12, 2009
  • 501 Syntax error

    Hi, Using the german version of Pegasus 4.41, occasionally I started to experince problems sending emails containing attachments. After stating ''Message was sent'', an email comes back with the following content:  Die Zustellung der folgenden Nachricht ist aus einem der folgenden Gruende, den entweder das Zustellungssystem auf ...
    Posted to Pegasus Mail Community Support (Forum) by srichter on December 5, 2008

Contact | Advertise | Host provider: PraktIT | Terms of Use | Privacy Statement
Copyright © 2007-2011 David Harris / Peter Strömblad. | Pegasus Mail Home Page